Kedves gyerekek, kedves szülők!

Ha szeretnétek könyvet kölcsönözni, de időigényes, esetleg nehézkes  a katalógusban való böngészés, vagy a könyvtárlátogatások alkalmával is szívesen kéritek a könyvtáros segítségét, akkor szeretettel ajánljuk új, Zsákbamacska szolgáltatásunkat!

Nincs más dolgotok, mint megírni e-mailben, mi az, amiről szívesen olvasnátok, van-e kedvenc témátok, írótok, s mi összeállítunk egy személyre szabott könyvcsomagot! Telefonon is megbeszélhetjük ugyanezt, hívjatok bátran hétköznapokon a 34/513-679-es telefonszámon, reggel 8 és délután 4 óra között! A kész csomagok átvételéről értesítünk, 2 napon belül figyeljétek e-mailjeiteket!

Amennyiben írtok, ne feledjétek neveteket és olvasójegy számotokat, hogy azonosíthassunk benneteket! Ha lejárt az olvasójegyetek, az sem probléma, azonban elsőként újra kell iratkoznotok. Ez a következőképpen zajlik:

Küldjétek el apát, anyát, nagymamát vagy nagypapát, tehát egy felnőtt közeli hozzátartozót, aki a „jótállótok” lesz a továbbiakban. Kérjük, hozzák magukkal olvasójegyeteket, illetve saját okmányaikat (személyigazolvány, lakcímkártya).  A kolléganőinktől kapott „törzslapot” ki kell tölteni a ti adataitokkal, ezen kívül egy „jótállói nyilatkozatot” a saját személyes adataikkal. Ekkor kolléganőink elvégzik az olvasójegyeitek érvényesítését, minden akadály elhárul a kölcsönzés útjából!