Kedves 1-2. osztályos tanulók!

Az idei tanévben új témával jelentkezik hagyományos meseolvasó-pályázatunk – játsszatok velünk! Ebben a tanévben Berg Judit: Tökmagok a tűzhányón című könyvét dolgozzuk fel  5 fordulóban. Válaszoljatok ügyesen a kérdéseinkre! Juttassátok el a megoldásokat a megadott határidőre! A júniusra tervezett eredményhirdetésen értékes könyvjutalmat kaphattok kitartó munkátokért. Aktuális eredménylista: 2020. június 30.

A meserészleteket és a feladatlapot letölthetitek a honlapunkról, vagy keressétek Berg Judit könyvét a könyvtárban, könyvesboltban. A feladatlapokat akár személyesen, akár postai úton eljuttathatjátok gyermekkönyvtárunkba. Címünk az oldal tetején olvasható.

1. forduló


2. forduló


3. forduló


4. forduló


5. forduló


 

7 Replies to “Betűkaland – Olvasópályázat 2019/2020.”

    1. Kedves Bernadett, küldjék be visszamenőleg az első és második fordoló feladatlapját megoldva, biztosan elfogadja a kolléganőnk.

  1. Kedves Szervezők!Érdeklődni szeretnék hogy miért csak az első forduló eredmènye található meg?A 2.3 forduló eredményéi mièrt nem láthatóak?!Köszönöm!

  2. Tisztelt Szervezők! Érdeklődni szeretnék hogy van esetleg már eredmény a Berg Judit Tökmag tűzhányó betűkaland pályázatának!?

    1. Kedves Anita! Elnézést kérünk a késlekedésért! Az iskolabezárások miatt vannak olyan fordulók, amelyek feladatlapjait még nem küldték be hozzánk a tanárok, erre várunk. Pár héten belül biztosan mind meglesz, és kolléganőm is ki tudja javítani ezeket. Ezt követően hírt adunk a honlapon és Facebook oldalunkon keresztül az eredményekről.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük